Svendborg Roklub

Her bor vi

Østre Havnevej 20, Svendborg

Klubhuset ligger smukt, på lejet grund, ved Christiansmindestien og indsejlingen til Svendborg Havn. Man kommer til adressen når man kører ad Østre Havnevej og så lige efter siloerne drejer ind ad stien – den er både til cykler og biler.

Det at være roer

Roning er for nogle en livsstil – for andre er det et socialt fællesskab, der dyrkes i det omfang, man har tid og lyst. På den måde kan selv styre hvor meget eller lidt man har behov og overskud til. Roning er ikke nødvendigvis en sport der skal dyrkes på bestemte tidspunkter af ugen. Du kan ro på alle tænkelige tidspunkter, men som regel er det for nybegynderen bedst at ro i roligt og flot vejr. Hermed får man også en større naturoplevelse

Roning er for nogle en livsstil – for andre er det et socialt fællesskab, der dyrkes i det omfang, man har tid og lyst. På den måde kan man skrue op og ned for intensiteten alt efter behov og overskud. Roning er ikke nødvendigvis en sport, man dyrker på bestemte tidspunkter om ugen. Du kan ro, når du har lyst og vejret er til det. I princippet hver dag, hele døgnet rundt. Roning kan blive en tidskrævende sport. Den gennemsnitlige tur tager to-en-halv til tre timer, men man kan også tage afsted på kortere eller længere dags-, weekend- eller ugeture, hvis humøret er til det.

Roning på vandet – fra april til sidst i oktober
Roning i romaskine – med Danmarks smukkeste udsigt
Motion og styrketræning hele året rundt i vort motionsrum
Svømning i Svendborg svømmehal – 1 time i vinterhalvåret