Aktiviteter

 DAGLIG RONING – KLUBAFTNER 

Vi har åben formiddags roning 3 gange om ugen, hvor man bare møder op kl. 8.00,
Der bliver herefter sat bådhold til 2-ere med styrmand eller 4-ere med styrmand. De enkelte hold beslutter sig for, hvor formiddags turen går hen – for eksempel:

  • Troense
  • Valdemarslot
  • Ranzausminde
  • Thurø rundt
  • og lignende

DAGLIG RONING

  • I sommerhalvåret, når du aftaler det med nogen.
  • Mandag, tirsdag og torsdag eftermiddage kl. 17:00 til ca. 21:00.

Der skal være en styrmand, som sørger for at alle medlemmer, som dukker op, kan komme med ud på tur. 

Du skal være omklædt og klar til gå i båden klokken 17 mandag, tirsdag og/eller torsdag, og så skriver du dit navn på tavlen. Det er vigtigt, at du er der til tiden, for ellers er der andre, som skal vente på dig. Husk også at afsætte tid til at hjælpe med at gøre båden klar. 

MORGENRONING PÅ HVERDAGE

I sommerhalvåret, udvalgte dage KL. 6:00 – 8:00

Er du interesseret i at komme på vandet, inden du skal på arbejde – eller ønsker du, at se solen stå op, så meld dig til gruppen af morgenfriske roere.   

 

FORSKELLIGE RO-ARRANGEMENTER 

I løbet af sæsonen har vi mange heldagsarrangementer, og flere langture og ferieture, man kan melde sig til. Derudover har vi sociale arrangementer så som ro og grill, hvor man roer fra kl 17 og efterfølgende mødes på terrassen til fælles spisning og hyggeligt samvær.

Om vinteren er der også meget aktivitet i klubben.

For eksempel ergometer roning både i eget tempo og som fælles arrangement, hvor en instruktør guider dig til den rigtige teknik.
Er du i stand til at komme i dagtimerne kan du samtidig nyde den flotte udsigt fra motionsrummet.

VEDLIGEHOLD AF VORES BÅDE – VINTERHALVÅRET 

Det er i vinterhalvåret vi skal vedligeholde vores smukke både, så de er klar til at komme på vandet og blive brugt en hel sæson.

Vi har en smuk bådpark med både rigtigt gamle og nyere både. De skal efterses og vedligeholdes, så vi har dem så længe som muligt og så sikkerheden er i orden, når vi er på vandet.