Morgenroning

MORGENRONING

Er du morgenmand/kvinde, og har du lyst til at få en helt unik start på dagen ?

så er det måske noget for dig at blive MORGENROER.

Vores uformelle og helt uforpligtende aktivitet har over 50 år på bagen, så det kan altså et eller andet. De fantastiske morgener på Svendborgsund kan ikke beskrives, de skal simpelt hen opleves – men pas på for det er stærkt vanedannende.

DET PRAKTISKE

Sæsonen går fra ca. midt i april til ca. midt i september (styret af temperatur og lys).

Der er ingen tilmelding. Vi møder omklædt kl. ca. 05.45 – 05.50 og lægger rokortet på pulten. Kl. 05.55 præcis sætter vi hold, og alle bådene er almindeligvis på vandet i løbet af max 10 min. Af hensyn til de arbejdsramte er vi tilbage og færdige med afrigningen kl. 07.00. Der er roning alle hverdage i hele sæsonen.

DET SOCIALE

Fredag morgen har vi kaffe med, som vi indtager ved ”Mississippi Deltaet”, medens vi nyder solopgangen over Thurø (bemærk : det er stort set altid godt vejr på den tid af dagen – om sommeren).

Vi har det naturligvis hyggeligt på alle vores ture, hvor holdene altid sættes helt tilfældigt. Derudover har vi fire faste årlige arrangementer :

    • VINTERFEST – med ledsager – første lørdag i februar.
    • SÆSONSTART med rotur kl. 08.00 og brunch ca. kl. 09.30.
    • SÆSONAFSLUTNING med rotur kl. 08.00 og brunch ca. kl. 09.30 samt valg af kassemester/koordinator for den kommende sæson.
    • JULEURO (julefrokost) – for roere – sidste fredag i november.

Endelig skal det nævnes, at vi har en HELT FRIVILLIG GAVEKASSE, som efter nærmere fastlagte retningslinjer sørger for gaver på roeres mærkedage.

ALLE ER VELKOMMEN