Åbent hus med avisartikel

 

Svendborg Roklub har ligget på den nuværende adresse med byens bedste udsigt,  ved starten af Christiansmindestien, i 124 år. På trods af vores mangeårige eksistens, og det at klubbens medlemmer er meget aktive, er vi nok ikke særligt ”synlige” for svendborggenserne.

Vi er ca. 155 medlemmer, som bruger klubben flittigt og vores rofarvand regnes med rette for noget af det bedste i landet. Vi får motion kombineret med fantastiske naturoplevelser, når vi ror ud i Svendborgsund og  Det Sydfynske Øhav. Det er f.eks. ikke usædvanligt at møde sæler, marsvin og havørne. Derudover har vi mange arrangementer, hvor vi dyrker hyggen og det sociale samvær. Om vinteren bliver vores motionsrum flittigt brugt til ergometertræning og rospinning.

Alt dette vil vi gerne dele med mange flere og afholder derfor Åbent Hus onsdag d. 6.juni kl. 1000 – 2000. Der vil være instruktører og øvrige medlemmer til stede hele dagen. Afhængig af vind og vejr vil der også blive mulighed for en kort prøvetur for interesserede.

Vi deltager også i Svendborg Sportsfestival på Frederiksø lørdag d. 9. juni. Der vil bl.a. blive en præsentation af klubbens både på vandet og demonstration af rospinning, med mulighed for at prøve selv.

 

Med venlig hilsen

Jøren Weber

Næstformand Svendborg Roklub.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.