Standerstrygning 2018

Tilbage til Foto oversigt

Årets aktive indsats på Svendborg Sund afsluttedes med Standerstrygning sidste søndag i oktober. Der var inviteret til selve standerstrygning den 28. kl 14.00 med efterfølgende kaffebord i vores hyggelige lokaler.

To af vores nye medlemmer Lisa Hemmingsen og Søren Andersen var tildelt æren at tage standeren kl 14.00.

Derefter bød formanden indenfor til kaffe, boller og kage frembragt af nogle af klubbens gode medlemmer. 

Formanden Jens Tofte holdt talen, hvor årets status blev gjort op.

STANDERSTRYDNING SØNDAG DEN 28 OKT 2018 KL 14.00 

Der er en salme som hedder ”NU FALMER SKOVEN TRINT OM LAND” Det får mig til at tænke på at træernes blade skifter farve og bliver smukke på en anden måde end om foråret.

Sommeren og efteråret går på held –  vi får korte dage og lange nætter og om en måned så er går vi ind i vinter perioden. Til stander hejsning var det koldt og vi var nød til at udsætte sommer roning i 14 dage, MEN siden da har vi haft en fantastisk sommer med masser og sol og fantastisk ro vejr, og det kan ses på de antal km som er roet næsten 94.000 km i denne sæson, og De sidste 4 år har været på ca 70.000 km så det har været en flot sæson og det er vor kvindelige roer som har været flittigst og roet flest km. Vi har ligeledes haft mange gæsteroer ca 330 gæster her i SR – det har måske givet nogle forstyrrelser for nogle af vor egne roer, men det har været godt for klubkassen ca 50.000 kr i indtægt.

Vi har i år fået 28 nye medlemmer, heraf 2 som desværre ikke nåede at blive frigivet. Tak til alle instruktørerne for flot arbejde. Nogle af de nye roer har været rigtig flittige og fået roet rigtig mange km, en skal endda have sølvnål og der er blevet sat ny klubrekord på mere end 5800 km –  Vi skal ligeledes have delt gul og sølvåre ud til i alt 27 roer – flot-flot. Det vil ro chefen komme ind på.  

I flere år har der ikke været ”kanindån” men det har der været i år – Mener at vi var 12 kaniner som blev til fuldblodsroer, og det var en sjov og Hyggelige eftermiddag, og kan kun opfordre til at vi kan afholde det igen til næste år og at dem der ikke er døbt vil komme til dåb, det gør slet ikke ondt, selv om krabberne bed fra dig.

Der har været afholdt intern kaproning her blandt SR roer og lige ledes et godt arrangement, som gerne også skulle komme igen til næste år, og være med til at gøre et godt sammenhold i klubben

Tak til alle som har været med til at skabe en god stemning i nævnte

Arrangementer. 

Nu er det vinter tid, og hver tirsdag er der svømning i den gamle svømmehal og der er 4 tidspunkter på ugen hvor der er ro spinning med instruktører, følg med på ro kort.  Men man kan møde op på alle tidspunkter for selv at lave noget motion og holde formen ved lige.

Der har ligeledes været støttet godt op om Ro og Grill, og det bliver nu Efterfulgt med spisning hver første torsdag i måned, så kan kun anbefale at vi alle støtter op om dette i den kommende vinter. Og hvis der er nogen som kan tænke sig at lave mad så er det meget velkommende.

Klubben kan også bruges om søndagen til at mødes over en kop kaffe og spille lidt kort, eller bare hygge sig.  

I morgen mandag er der bådvask og ligeledes igen på lørdag og her er der plads til flere medlemmer, husk der er begge dage er frokost. 

14 november holdes der Medlemsmøde, kan røbe at bestyrelsen vil fremlægge nogle foreløbige forslag og tegninger til udvidelse af klubhuset. Mød op og deltag med positivt sind.  

Den 3 dec og den 8 dec er der julefrokoster, se på rokort for tilmelding.  

Den 31 marts er der Standerhejsning og med officiel jubilæums dag og med Jubii fest den 12 april 2018, mere info til medlemsmødet. 

Vil også nævne at klubhuset er blevet malet og over 40 medlemmer var i arbejdstøjet. Alle pærer og lysstofrør i hele klubhuset er udskiftet til lavenergi, og investeringen er tilbagebetalt på 0,9 år. Også her skal der lyde en stor tak for indsatsen, og Ikke at glemme at der gøres rigtig megen frivillig hjælp med rengøring, Køkken hjælp.  Så igen tusind tak til alle der har givet en hjælpende Hånd lidt som meget, alt støtte er en  kæmpe hjælp for at få klubben til at fungere.

Nu skal vi have kaffe, boller og kage når alle har fået første gang fortsætter vi uddeling af gul/sølv åre. 
Tak til alle som har bagt boller og kage til i dag. Så velbekomme.
OG SÅ ER KRAMMETUR
TIL GULD- OG SØLVÅREMODTAGERE

Jens, formand.